KAMI DARI SEMUA : IndonesiAn BlogWalker

Blogging… Way I Get Relax a little while Learning     

Kami Dari Semua : a Rolls Royce Jokes

A man was buying a Rolls Royce and wanted to pay in cash, but he found he was $5 short of the $ 500,000 needed. Outside the car showrooms he saw a man selling newspapers… so he went out and asked Him :
“Could You lend me $5 ? I want to buy a Rolls Royce.”
“Sure,” replied the man. ” But look – here’s $10 buy one for me as well.”

😀

Rolls Royce!

A blonde walks into a bank in New York City and ask for the loan officer. She says she is going to Jakarta – Indonesia on business for two weeks and needs to borrow $5000.

Rolls RoyceThe bank officers says the bank will need some kind of security for such a loan, so the blonde hands over the keys to a new Rolls Royce, parked on the street, in front of the bank.

Everything checks out, and the bank agrees to accept the car as collateral for the loan. An employee drives the Rolls into the bank’s underground garage and parks it there.

Two weeks later, the blonde returns and repays the $5000, and the interest, which is $15.41.

The loan officer says, “We are very happy to have had your business, and this transaction has worked out very nicely, but we are a little puzzled. While you were away, we checked you out and found that you are a multimillionaire. What puzzles us is why would you bother to borrow $5000?”

The blonde replied, “where else in New York City can I park my car for 2 weeks for $15.00?”

Naute.com Author Unknown

7 responses to “Kami Dari Semua : a Rolls Royce Jokes

  1. national insurance number Edinburgh July 24, 2014 at 3:03 PM

    What’s up, for all time i used to check website posts here early in the
    daylight, since i enjoy to find out more and more.

  2. yisha February 4, 2012 at 9:56 AM

    lagi dong sob…
    aku nyari jokes english nih untuk nge gaet idolaku…
    yang pendek dan simple kaya’ yang pertama….

    • Ariko (&) Sofia February 4, 2012 at 10:14 AM

      OK Yisha🙂
      Ditunggu ya … belakangan ini sedang kekurangan waktu nih untuk Update, ada sih yang kepingin di tulis di Blog tapi baru jadi catatan kecil di atas kertas coretan🙂

  3. Guest Cantiq na November 7, 2011 at 3:27 AM

    Lutchu na, joke nya bagus tapi tambahin lg dunks… :p
    Trims

  4. MuslimPribadi November 5, 2011 at 10:41 AM

    ehehehe. I liked the blond one😉

    • Ariko (&) Sofia November 7, 2011 at 3:16 AM

      Wah terima kasih sudah mampir…,

      Sorry belum banyak yang bisa disajikan sebagai hidangan di Blog ini untuk menghormati tamu yang datang, mudahan-2an sajian Jokes yang ada cukup untuk sekedar mengurangi keletihan setelah melakukan perjalanan untuk sampai kesini hi hi hi…

      Btw, suka dengan joke nya atau suka sama the ‘blonde’ one he he he
      Tapi sepertinya ga’ diragukan kalo si Blonde ini cerdas & punya selera humor yang OK ya… dan bisa jadi She’s Beautiful & Attractive pula😉

      • MuslimPribadi November 7, 2011 at 11:15 PM

        Jokes-nya segar dan bikin nyengir. Bagian ‘blond’ itu buat dua-duanya, joke-nya juga subject-nya yang secara imaginatif pasti atraktif. heheheh😉

Your Comment Please, !t's FREE - 免費 - 무료 - ללא תשלום

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s